Семейството на възрастна жена, убита от алигатор миналата година, е завело

...
Семейството на възрастна жена, убита от алигатор миналата година, е завело
Коментари Харесай

Семейство на възрастна жена, убита от алигатор във Флорида, съди общност за пенсионери

Семейството на стара жена, убита от алигатор миналата година, е завело дело за непозволена гибел против притежателя на общността за пенсионери, където се е случило нападението.

Глория Серж, на 85 години, умря през февруари 2023 година, до момента в който разхождаше дребното си куче покрай езерото пред дома си в Spanish Lakes Fairways, жилищен комплекс във Форт Пиърс, Флорида. Кадри за наблюдаване от камера за диви животни,  сложена в общността, демонстрираха момента, в който огромен алигатор излиза от езерото и се хвърля към Серж и нейното куче.

Кадрите бяха оповестени от Inside Edition и включват елементи от позвъняване до 911 в неволя, направено от съседката на Серж, до момента в който гледала по какъв начин алигаторът дърпа 85-годишния мъж във водата.

Служители на дивата природа пресметнаха, че алигаторът е бил дълъг 10 фута. Необходими са минимум шест души, с цел да преборят съществото, да го натоварят в задната част на пикап и да го транспортират, с цел да бъде евтаназирано след нападението. Комисията за оп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР